Hei og godt nytt år til dere allesammen!
Mens vi drev med siste forberedelse til turen i vår, var det flere av dere som sa at vi måtte holde dere oppdatert underveis. I gårkveld kom jeg på at der har vi ikke vært særlig flinke, så nå tenkte jeg det var på tide med en oppdatering.
Vi befinner oss i skrivende stund på Sicilia...hæ!...tenker mange av dere nå, Sicilia er da ikke i Karibien. Det stemmer at vi i utgangspunktet hadde tenkt oss over Atlanteren, men etter et motorhavari i England som tok mye tid (og penger) så ble vi veldig nysgjerrig på de Franske kanalene. Derfor ble det til at vi etter å ha fått oss ny motor krysset over Dover Strait og gikk inn på de Franske kanalene, noe vi definitivt kan anbefale!
Etter å ha gått tvers gjennom Frankrike har vi gått kysten av Italia helt ned og kommer nå til å sette kurs mot Hellas. Returen er noe usikker enda, men det er vel en viss fare for at vi tar noe kanaler igjen før vi er hjemme :-)
Visst det er noen av dere som er interessert, så har vi en blogg som vi prøver å oppdatere ganske ofte, så der kan dere få et innblikk i hvordan det går fremover. Legg gjerne inn en kommentar eller send oss spørsmål.  www.atlanteren.blogg.no
Vi ligger for tiden i Porto Dell Etna som er nærmeste havn til vulkanen Etna.

          
Morgenstemnig på det Tyrenske hav...                                                               Her er bilde tatt fra båten under utbrudd.

Hvordan står det til på Hovedøya om dagen, er det mye is?


Mvh
Harald K. Viken                                               Tilbake til forsiden