På denne siden kan en finne frem til nyttige linker, tilbud, båtførerkurs, butikker som har mye spesielt og lignende.
Vi er avhengige av at den som vet om gode linker, tilbud og kurs
melder fra til web ansvarlig så vi får lagt det inn.

 


Her har de utrolig mye av bl.annet ukurante skruer og bolter.
Dette er en jernvarehandel med utrolig mye det er mange
båteiere som handler her
Zakariassen
Tryggombord båtførerkurs

Tryggombord ønsker å fokusere på sikkerhet og trygg ferdsel til sjøs, og i den anledning arrangerer vi ekspresskurs i båtføreropplæring med avsluttende eksamen etter endt kurs. Vi kan tilby spennende undervisning, profesjonelle instruktører og et fornuftig fokus på sikkerhet. 

Kurset passer både for de som er helt ferske, og de som har erfaring og kunne tenke seg å friske opp kunnskap. 
Vi låner ut alt utstyr på kurset gratis og avholder eksamen på stedet rett etter kurset.
Den enkelte betaler selv eksamensavgift på 723,- kr. Dette betales på Båtførerregisteret.no til Norsk Test AS for utstedelse av sertifikat.

Vi holder ekspresskurs i båtføreropplæring over rundt 9 timer der man får alt på én dag med avsluttende eksamen etter endt kurs. Dette skreddersydde kvalitetskurset er laget over flere år med fortløpende revideringer som gjør at vi stolt kan tilby et nøye gjennomtenkt opplegg over 9 timer til 1290,- per deltaker.Vi gjør det GØY og ENKELT å ta båtførerprøven, og har kursgaranti.Dette betyr at man får nytt kurs gratis til man har bestått eksamen. I gjennomsnitt står rundt 90% av deltakerne på første forsøk på våre kurs.Ved å tilby båtførerprøven, ulike kurs, sikkerhetsutstyr og praktisk båtføring, 

ønsker vi å få flere til å bli trygge ombord.Vi er lidenskapelig opptatt av båtliv, sjøvett og gode sommerminner. Med profesjonell tilnærming og solid kompetanse, tar vi sikkerheten din på alvor og gir deg den kompetansen, kunnskapen og opplæringen som kreves for en flott opplevelse i skjærgården.
Tryggombord er unge voksne med bakgrunn fra Sjøforsvaret, offshore og seiling.
Vi holdt 300 kurs i 2017 og er 30 instruktører i hele landet.
Håper tilbudet om båtførerkurset er av interesse!
Ta kontakt ved eventuelle spørsmål.
Med vennlig hilsen

TRYGGOMBORD
Tor Magnus Næsset
Tor Magnus Næsset

Kursholder / instruktør

T:  930 02 138

M: tormagnus@tryggombord.no

 

Siden Akerselven båtforening nå er med i Oslofjorden båteierunion (OBU) så nyter vi godt av tilbud fra OBU samarbeidspartnere, for eksempel Codan forsikring. De tilbyr båtforsikring og fri rettshjelp mm. OBU har også tilbud på bannere og vester og alt mulig rart. Gå inn på nettsiden http://obat.no/ for å se mer 
 
Tilbake